top of page

OM OSS 

Jag som handlare brinner för entreprenörskap. Det är ett ord som huserar mycket men för mig handlar det om att hela tiden utvärdera och utmana det vi gör så att butiken blir bättre för varje dag. 

Samtidigt är grunderna otroligt viktiga för oss. Vi vill tillhandahålla en butik som 365 dagar per år gör oss och våra kunder stolta. 

Jag är inne på mitt sjätte år i Uppsala men det känns som att resan precis har börjat. Detta är ett jobb som vi gör tillsammans. Jag, Robban (butikschef) och alla våra 45 grymma medarbetare. 

Varmt välkomna till butiken! 
Erik & Robban med personal 

 
erik-robban-frukt.jpg
IcaSavjaLogo@500px.png
bernt-thomas_edited.jpg

Färskvaror & Deli

Här kan du köpa paketerade färskvaror men också fantastiska råvaror från vår delikatess. 

Varför inte pröva våra egna populära och prisvärda matlådor?

Nalkas det fest - då ska du testa vår catering, den är av högsta kvalité! 

 
Om du saknar något i vårt sortiment och vill göra en specialbeställning, tveka då inte att kontakta oss. 

Ses i butiken! 
Thomas med personal 

malin.jpg

Bröd & Mejeri

Efter att du passerat Frukt & Grönt anländer du till denna avdelning. Varje morgon och löpande under dagen fylls det på med nybakat bröd. Leveranser av mjukt bröd från våra leverantörer sker i princip varje dag så att du alltid får färskt bröd på frukostbordet. Hör gärna av dig om du saknar just din favorit!

Om du inte träffar på Malin i bageriet så möts ni troligtvis i mejeriet. Förutom Arla och ICA så köper vi in mycket lokalt. Vi tror på att det är viktigt att värna om det lokala. Har du några tips på lokala leverantörer så är vi glada att ta del av det. 

Saknar du något? Tveka då inte att höra av dig. 
Malin med personal 

håkan.jpg

Frukt & Grönt

Ingen annanstans i butiken är säsongen lika påtaglig. När du kommer in i butiken möts du av en välfylld och inspirerande Frukt & Grönt-avdelning. Håkan har en gedigen erfarenhet av Frukt & Grönt. Han jobbade tillsammans med Erik (köpman) i hans tidigare butiker. Håkan har en förkärlek till att skapa en "wow"-känsla. Många timmar spenderas för att hela tiden hitta bra varor till riktigt vassa priser! 

Varje morgon fylls det på med nya varor. Sju dagar i veckan, året om. 

Saknar du något i sortimentet? Tveka då inte att höra av dig! 

Ses i butiken
Håkan med personal 

IcaSavjaLogo@1024px.png

Kolonial & Djupfryst

En stor avdelning med ett kanske lite luddigt namn. Vad är kolonial? 

Enkelt uttryckt alla torrvaror i butiken. Han driver denna stora avdelning tillsammans med sina medarbetare. Det rullar in otaligt många burar med varor varje dag, året om. Vi håller oss hela tiden uppdaterade på sortimentsförändringar, nyheter som lanseras och mycket mer. 

Att ha en välfylld butik är viktigt för mig. Därför jobbar jag stenhårt med just detta. Du kommer troligen se mig runt omkring våra säljplatser. Där byggs det varje dag, hela tiden för att vi ska kunna ge våra kunder vassa erbjudanden att fylla skafferiet med. 

Ses i butiken
Joakim med personal

bottom of page